help mee!

De Vrienden van Hospice Bethlehem hebben uw steun hard nodig. U kunt bijdragen door Vriend van Hospice Bethlehem te worden, of te doneren. Ook de steun van bedrijven en organisaties is van harte welkom.

De zorg in Hospice Bethlehem wordt verleend door Kalorama. Wilt u meer informatie over het zorgaanbod? Dan verwijzen wij u graag door naar de website van Kalorama.

doneren

Eenmalige donatie

Wilt u een eenmalige donatie doen, dan kunt u deze overmaken op bankrekeningnummer NL79 INGB 0002408175 t.n.v. Stichting Vrienden van Hospice Bethlehem, Nijmegen. Vergeet u niet om uw adresgegevens bij de overboeking te vermelden?

Voor bedrijven

U kunt ons ook steunen met uw bedrijf. Bedrijven zijn verbonden aan het hospice, waardoor mooie projecten zijn gerealiseerd. De ondersteuning die wij ontvangen, varieert van het leveren van goederen en diensten om niet, tot financiële steun.

Periodieke gift (fiscaal aftrekbaar)

Het is ook mogelijk gedurende een periode van 5 jaar het hospice te ondersteunen met een periodieke gift. De gift die u doet, is volledig aftrekbaar van de belasting. U regelt dit eenvoudig met onderstaand formulier, dat door ons al gedeeltelijk is ingevuld.

word vriend

Als Vriend van Hospice Bethlehem levert u een structurele bijdrage aan het werk van de Stichting Vrienden van Hospice Bethlehem.

Vriend worden kan al vanaf 25 euro per jaar. U ontvangt onze digitale vriendenbrief met nieuwtjes.

Hoe vriend worden?
U kunt de vriendenkaart downloaden, uitprinten en invullen. Vervolgens kunt u deze op de volgende manieren naar ons verzenden:

  • Verstuur naar: Stichting Vrienden van Hospice Bethlehem,
    Antwoordnummer 7100, 6500 VN Nijmegen.
  • U kunt de kaart ook deponeren in de brievenbus van de Vrienden, in de hal van het hospice.
  • Inscannen en per mail retourneren naar info@vriendenhospicebethlehem.nl