Doneer

Veel particulieren, maar ook bedrijven en instellingen ondersteunen ons. Daar zijn we erg blij mee. Bedrijven en organisaties doneren ons bijvoorbeeld de waarde van de kerstpakketten van hun medewerkers, ondernemen met hun voltallige personeel een actie voor onze gasten, of dragen bij aan de inrichting van ons pand. Het komt ook voor dat na afloop van een uitvaart aan gasten gevraagd wordt een donatie te doen voor Hospice Bethlehem. Hiervoor zijn speciale collectebussen beschikbaar.

Periodieke gift (fiscaal aftrekbaar)

Sinds kort is het ook mogelijk gedurende een periode van 5 jaar het hospice te ondersteunen met een periodieke gift. De gift die u doet, is volledig aftrekbaar van de belasting. U regelt dit eenvoudig met dit formulier, dat door ons al gedeeltelijk is ingevuld.

Eenmalige donatie

Wilt u een eenmalige donatie doen, dan kunt u deze overmaken op bankrekeningnummer NL79 INGB 0002408175 t.n.v. Stichting Vrienden van Hospice Bethlehem, Nijmegen. Vergeet u niet om uw adresgegevens bij de overboeking te vermelden? Hartelijk dank voor uw donatie!

Wij denken graag met u mee

Heeft u vragen of wilt u advies, neem dan contact op met info@vriendenhospicebethlehem.nl

Bekijk de video voor een impressie van Hospice Bethlehem